Schakelen met ademhaling
Breath for the state you want

Reguleer stress, verbeter (sport)prestaties, versterk focus, verbeter slaap en meer van dit alles door bewust gebruik van ademversnellingen.

Schrijf je in voor deze workshop op:

Adem kun je zien als de afstandsbediening van ons zenuwstelsel. Adem is een hiermee een machtig middel om ons dagelijks leven en functioneren te versterken.

Door bewust gebruik te maken van deze afstandsbediening kunnen we de staat waarin we verkeren beïnvloeden en aan laten sluiten bij de actie die we willen ondernemen. Tegelijkertijd is ademhaling een soort thermometer. Een middel om bewust te bepalen in welke staat we zijn en of deze past bij de actie die we willen ondernemen.

In deze workshop maak je kennis met de mogelijkheden die ademhaling jou kan bieden om onder andere:

  • Stress te reguleren,
  • (Sport)prestaties te verbeteren,
  • Focus te versterken,
  • Herstel na inspanning te verbeteren.

Dit door te leren te werken met de eigen ademversnellingen. Bewust werken met je eigen ‘versnellingsbak’ kan een enorme invloed hebben op je dagelijks functioneren, je sportieve prestaties en de mate waarin je herstelt na welke inspanning dan ook.

Op basis van praktische theorie gaan we in deze workshop concreet aan de slag met het gebruik van deze versnellingen. Je gaat ervaren hoe deze versnellingen onbewust hun werk doen en hoe je dit proces bewust kan gaan inzetten. Dit om genoemde resultaten en meer voor jezelf te realiseren.

De mogelijkheden

Deze workshop wordt georganiseerd:

  • Incompany
  • Op basis van open inschrijving.
;