Wat anderen over
mijn werk te zeggen hebben
Wat mijn klanten over mij zeggen......

Paul heeft mij uitstekend geholpen met een trauma uit hetverleden. Eerdere EMDR behandelingen waren niet goedafgesloten bij een andere coach in Friesland. Met slechts 1 behandeling heeft Paul dit goed afgesloten.

Annemay Dijkstra, AMD Visuals


Aanbeveling bekijken

Charmaine v.d. Pas, Yourbetterlife.nl


Ken je dat? Je loopt in het werkveld ergens tegen aan, maar je weet niet goed hoe je daar mee om moet gaan. Hoe stel je je zelf op tegenover je gesprekspartner, zodat het gesprek verloopt zoals jij dat eigenlijk wilt, maar tegelijk de ander volledig in zijn comfort plaatst?
Ik heb door de sessies met Paul inzicht gekregen hoe ik mij het best kan opstellen en hoe ik het best kan omgaan met mijn gesprekspartner. Het mooie van mijn ervaring is dat ik in mijn onderbewuste meer heb gedaan met de materie dan in mijn bewuste. Dit resulteerde in positieve feedback uit onverwachte hoek, waarmee voor mij duidelijk werd dat dit echt een enorme bijdrage was voor mijn ontwikkeling!
Paul, nogmaals bedankt voor de sessies die wij hebben gehad en de enorme bijdrage in mijn ontwikkeling!

Jan van der Veer, Woordvoerder Brandweer Veiligheidsregio Haaglanden


Tijdens mijn burn-out ben ik terecht gekomen bij Paul Weyling. Ik was mezelf even helemaal kwijt. Ik had weinig zelfvertrouwen, eigen waarde het gevoel niets te kunnen. Met de rustige aanpak van Paul, zijn opdrachten van zelfreflectie, meditatie, hypnose en de Tweekracht workshop om te ontdekken waar mijn krachten liggen is het coachingstraject nu ten einde. Ik heb heel veel geleerd dit traject. Ik herken mijn valkuilen, ik weet nu grenzen te stellen en wat mijn krachten zijn. Het traject mag dan afgerond zijn maar mijn verkenning naar verdere zelfontwikkeling gaat door. Hartelijk bedankt Paul.

Anja Riem, Medewerker toezicht operaties, Staatstoezicht op de Mijnen


Paul heeft mij begeleid in het ontdekken van mijn eigen krachten en wensen. Met zijn begeleiding heb ik mooie nieuwe inzichten gekregen en geleerd om in mijn eigen kracht te staan. Emdr was een goeie methode voor mij om veel vooruitgang te boeken. Paul heeft een hele fijne, positieve energie om het beste uit jezelf te halen!

Priscilla Barendrecht, Beoordelaar Centrum Indicatiestelling Zorg


Nieuwe inzichten, bevestiging en een feest van herkenning!Tweekracht samen met Paul was top en heb hele waardevollehandvatten gekregen die mij zeker nog meer vooruit gaan helpen. Bedankt Paul!

Mandy Wunnink, Eigenaar Kikztart.nl


Samen met Paul de methode van tweekracht toegepast. Tweekracht gaat even verder waar andere methodes ophouden,  waardoor je meer inzicht krijgt in je drijfveren. Door Paul zijn ontspannen aanpak en scherpe vragen was het voor mij zeer waardevol.

Helena van de Pol-Opree, Senior Inkoopadviseur Gemeente Den Haag


Vorige week een hypnotherapie-sessie ondergaan bij #PaulWeyling. Een bijzondere ervaring die me teruggebracht heeft bij een aantal zaken die me herinnerden aan wat ik wilde bereiken met burn-outcoaching. Te weten: een eigen trainingscentrum opzetten (op Sardinië) waardoor ik een ‘footprint’ achterlaat ook als mijn werkzame leven er op zit. Een mooie, diepgaande belevenis bij iemand die je op je gemak stelt waardoor je in staat bent om in de diepere lagen van je geest te bewegen! Paul Weyling van Guidare een absolute aanrader!

Boudy Pilgram, Eigenaar Burnout-master


Paul heeft mij en mijn team geholpen met het verbeteren van de samenwerking onderling (binnen het team) en welke rol ik hier inheb. Het opzetten van een energieke weekstart waarbij iedereen een gelijk aandeel heeft. Resultaat: meer feedback over en weer, strakke weekstart!

Jac van Oers, Business Consultant Implementeren Software

;