individuele
coaching
“Iedereen binnen het bedrijf stelt jou vragen. Maar wie houdt jou scherp? Hoe vul jij je rol effectief in? En hoe kom je naast de dagelijkse hectiek aan je eigen doelen toe?”

Als manager, ondernemer of professional heb je dagelijks te maken met kleine en grote vraagstukken. Hoe je met deze vraagstukken omgaat, hangt voor een groot deel af van je eigen ervaringen en overtuigingen. Als je je bewust bent van je eigen kwaliteiten en talenten, maar ook weet wat je zwakke kanten en mogelijke valkuilen zijn, krijg je meer grip op je persoonlijke stijl en jouw drijfveren. En dit kun je inzetten om op een bewuste manier keuzes te maken en resultaten te behalen. Voor je bedrijf, maar ook voor jezelf.

Met Guidare ontdek je hoe jij je eigen kracht en expertise in kunt zetten om je doelen te bereiken. Centraal hierbij staan:

  • Doelgerichtheid: we gebruiken verschillende methodieken om tot de kern te komen
  • Veerkracht: we verkennen en verleggen de grenzen die maken dat je af en toe vastloopt
  • Daadkracht: samen zorgen we voor daadwerkelijke verandering
  • Zelfvertrouwen: we werken toe naar wat jou energie geeft!

Actie!

Geen ellenlange trajecten met alleen maar praten, maar snel de vinger op de juiste plek en actief aan de slag. Spreekt dit je aan? Ik werk niet met een standaardtraject, maar kijk wat er bij jou nodig is. Door een combinatie van verschillende methodieken, maken we het probleem én de oplossing visueel. We kunnen gebruik maken van:

  • Tweekracht: een vlotte en inspirerende methode met jouw twee positieve kernkrachten als uitgangspunt. (Hyperlink invoegen naar subpagina Tweekracht)
  • Speelse werkvormen: de bekendere vormen zoals het Kwaliteitenspel, maar ook door mij zelf ontwikkelde werkvormen die jou verder kunnen helpen.
  • Hypnose: als het nodig is om dieper te zoeken, is een combinatie met hypnose mogelijk. We werken dan met het onderbewuste. Omdat slechts 5% van ons gedrag bewust is krijg je op die manier veel sneller resultaat. Wat normaalgesproken in meerdere gesprekken bereikt wordt, kan hierdoor al binnen één sessie. (Hyperlink invoegen subpagina hypnose)
  • Een 1-op-1 traject van drie of meer gesprekken
  • Een halfjaarprogramma waarin we heel gericht aan de slag gaan met het bereiken van jouw doel. Dit kan individueel, maar ook in een kleine groep.

De eerste stap

Wil je eens vrijblijvend verkennen wat ik voor je kan betekenen? Ik denk graag met je mee!

;