Een nieuwe start….

/ / Mail Paul

In januari 2017 ben ik Guidare Training en Coaching gestart. Als een soort vanzelfsprekendheid heb ik toen ook een website gemaakt. Hiermee wilde ik mijzelf zicht- en vindbaar te maken als trainer en coach. Een grote stap, zeker omdat ik op dat moment nog volop bezig was met mijn opleiding Master EssentieOntwikkeling.

Uiteindelijk kwam ik toch tijd tekort om echt aan de slag te gaan met het ondernemerschap en de website. Ook had ik nog onvoldoende scherp waar ik mij nu als trainer, coach en adviseur op wilde richten.

Inmiddels is de opleiding succesvol afgerond en en weet ik heel goed waar ik mij als trainer en coach op wil gaan richten. Het eerste resultaat hiervan is een update van mijn website. Acht maanden na het online zetten van de site was het daar ook zeker tijd voor!

De eerste aanpassing van de site bestaat uit nieuwe teksten. Hierin komt veel beter naar voren wat jij of jouw organisatie van mij mag en kan verwachten. De tweede aanpassing ga ik vanaf nu continu mee aan de slag. De website gaat een stuk dynamischer worden dan de afgelopen 8 maanden. Ik ga bloggen over mijn activiteiten en over onderwerpen die te maken hebben met het bereiken van doelen door mensen en teams.  Komende week verschijnt mijn eerste blog ‘Wat marshmallows en het bereiken van jouw doelstellingen met elkaar te maken hebben’. Mocht je willen weten wanneer deze blog beschikbaar zijn dan kun je mij volgen op Twitter, Facebook of Linkedin. Via deze kanalen zal ik geregeld communiceren over mijn activiteiten op mijn website.

;